Nyheter

Stockholms Hantverksförening delar ut nödstöd till behövande hantverksföretag

2020-03-30

PRESSMEDDELANDE | Många hantverksföretag drabbas hårt av den ekonomiska krisen i Coronavirusets spår. Därför har Stockholms Hantverksförening instiftat ett tillfälligt bidrag till behövande medlemmar.

Läs mer

Hur ska företag göra för att ta del av regeringens åtgärder?

2020-03-30

AKTUELLT | Skatteverket har samlat information som är viktig för dig som företagare att känna till i samband med det nya coronaviruset.

Läs mer

Krispaket för svenska småföretag

2020-03-26

AKTUELLT | Regeringen har presenterat ett krispaket för småföretag. Statlig låneakut och tillfälligt sänkta arbetsgivaravgifter är bland åtgärderna.

Läs mer

Virusvakuum

2020-03-23

NICOLES BLOGG | Ibland blir det inte som man har tänkt sig. Det här inlägget skulle egentligen handla om Stockholms Hantverksförenings initiativ #hållbarthantverk. Istället har hela vår vardag kommit att handla om att medlemsföretagen ska överleva detta virusvakuum. För det händer nu. Nu dör Sveriges hantverksföretag framför våra ögon.

Information till företagare om Corona-åtgärder

2020-03-19

AKTUELLT | Många hantverksföretagare har det tufft just nu, men det finns hjälp att få. Det är lättare än vad det kan verka vid en första anblick att hitta rätt i informationsdjungeln.


Hämtar fler nyheter