Nyheter

Medlemsansvarig till Stockholms Hantverksförening

2019-12-10

LEDIGT JOBB | Kan du inte tänka dig ett Stockholm utan hantverkare? Det kan inte Stockholms Hantverksförening heller. För att kunna förverkliga de visioner de har om ett levande Stockholm, där hantverkarna är en naturlig del av stadsbilden, anställer de en medlemsansvarig.

Läs mer

”… av stipendiaten förväntas ingen fuskare och klåpare”

2019-12-03

PRESSMEDDELANDE | Höjd yrkesskicklighet är vägen till kvinnans frigörelse. 2019 är det inte ett påstående som får någon att höja på ögonbrynen. 1927 var en helt annan tidsålder. Då skrev fröken Anna Levin sitt testamente som ligger till grund för Tandläkare Elma Levins minnesfond, en fond administrerad av Stockholms Hantverksförening, som årligen belönar två skickliga, kvinnliga hantverkare.

Läs mer

Tapetserarmästarnas mästare i tv

2019-12-02

AKTUELLT | Kulturprogrammet Sverige! uppmärksammar tapetserarmästare Bengt Pettersson, landets troligtvis äldsta praktiserande tapetserare.

Läs mer

WOW!

2019-11-22

NICOLES BLOGG | Förra året var jag på den stora Gesäll- och Mästarbrevsutdelningen i Stockholms Stadshus och smög runt i kulisserna eftersom jag inte var anställd än, men ändå ville bilda mig en uppfattning om vad det handlade om. Nu har jag varit där "officiellt". Det var wow då – och det var wow nu.

Hornsgatan i Stockholm får nya miljöbestämmelser

2019-11-19

AKTUELLT | Hornsgatan i Stockholm kommer att bli miljözon den 15 januari 2020. Det innebär att många bilar inte kommer att få köra på gatan. Kommer ditt fordon beröras av de nya bestämmelserna?


Hämtar fler nyheter