Nyheter

Dessa viktiga lärlingar

2019-10-14

NICOLES BLOGG | Nicole har träffat nior och på Hantverksakademin råder full aktivitet för lärlingarna. Och så har det dykt upp affärsmöjligheter av lite annorlunda slag på ett företagsmöte.

Läs mer

Syns ditt företag på Sök hantverkare?

2019-10-11

MEDLEM | Du vet väl att du som är medlem i någon av Hantverkarnas medlemsorganisationer kan synas gratis med ditt företag i vår söktjänst Sökhantverkare.se?

Läs mer

Motionstid för politiker

2019-10-01

AKTUELLT | Just nu pågår den allmänna motionstiden i riksdagen. Det innebär att alla riksdagspolitiker får lämna motioner, förslag, i praktiskt taget vilket ämne som helst. Vi har djupdykt i motionshögen och hittat ett antal som berör eller kan beröra dig som hantverkare.

Läs mer

Hantverkarnas VD kommenterar höstbudgeten

2019-09-18

PRESSMEDDELANDE | Utöka RUT och ROT till att omfatta ett generellt REP- eller serviceavdrag, mer långsiktighet i de politiska besluten och ökad enkelhet i företagandet. Det efterlyser Nicole Pluntke, VD för Hantverkarnas Riksorganisation, efter att ha tagit del av regeringens höstbudget.

Fortsättning följer …

2019-09-16

NICOLES BLOGG | Nicole har skakat hand för hållbarhet och träffat medlemmar – och snart ska ett gäng ungdomar få stifta bekantskap med hantverket.


Hämtar fler nyheter