Hantverkarna Sollefteå

Hantverkarna Sollefteå, Sollefteå Hantverksförening, arbetar för att förbättra villkoren för företagarna i kommunen. Vi ger stöd och råd och har ett aktivt och livfullt nätverk av företagare. Vi är en mötesplats för att utbyta erfarenheter eller bara träffas för att göra trevliga saker ihop. Vi är medlemmar i Hantverkarnas Riksorganisation.

Nyheter från Hantverkarnas Riksorganisation

Medlemsansvarig till Stockholms Hantverksförening

2019-12-10

LEDIGT JOBB | Kan du inte tänka dig ett Stockholm utan hantverkare? Det kan inte Stockholms Hantverksförening heller. För att kunna förverkliga de visioner de har om ett levande Stockholm, där hantverkarna är en naturlig del av stadsbilden, anställer de en medlemsansvarig.

Läs mer

”… av stipendiaten förväntas ingen fuskare och klåpare”

2019-12-03

PRESSMEDDELANDE | Höjd yrkesskicklighet är vägen till kvinnans frigörelse. 2019 är det inte ett påstående som får någon att höja på ögonbrynen. 1927 var en helt annan tidsålder. Då skrev fröken Anna Levin sitt testamente som ligger till grund för Tandläkare Elma Levins minnesfond, en fond administrerad av Stockholms Hantverksförening, som årligen belönar två skickliga, kvinnliga hantverkare.

Läs mer

Om oss

Sollefteå Hantverksförening ...
  • arbetar för hantverksyrkenas bevarande och förkovran
  • ger stöd, råd och hjälp till småföretag inom olika frågor / områden som exempelvis arbetsrätt, reklam och marknadsföring och nyföretagande
  • fungerar som en kontaktpunkt och mötesplats för hantverks- och småföretag avseende erfarenhetsutbyte, information och trivsel
  • vill att småföretag ska få goda förutsättningar att fungera i kommunen
  • värnar om att alla småföretag i kommunen utifrån sin kompetens ska kunna bevara / utveckla sin verksamhet

Styrelse

Styrelsen består av yrkesverksamma hantverksföretagare, verksamma i Sollefteå. Här kan du se vilka som är med i vår styrelse och hur du kontaktar dem.

Företagens hus

Dröm stort på Företagens Hus! Här kan du bland annat hyra lokal eller hålla konferenser till förmånliga priser. Nedan följer all nödvändig information. Välkommen!

Uthyrning av lokaler

Här hittar du alltid aktuell information om vilka lokaler som är lediga för uthyrning. Hyresnivån är anpassad för en småföretagares behov och här finns även fri tillgång till ett mysigt fikarum samt möjlighet till att hyra motorvärmare.

Konferenser, Företagens Hus

Vill du hålla konferens eller boka in möte är du välkommen att göra det i våra konferensrum. Sammanträdesrum i entréplan (max 30 platser) och vinden (max 40 platser).


Pris för företag

Heldag: 600 kr
Halvdag/kväll: 400 kr

Pris för ideella föreningar

Heldag: 500 kr
300 kr

Medlem

Vill du bli medlem i Sollefteå Hantverksförening? Eller vill du veta mer om medlemskapet?

Kontakt

Vill du komma i kontakt med kansliet eller styrelsen? Är du intresserad av att hyra lokal eller konferenslokal?

Sollefteå slipservice

Sollefteå slipservice AB betjänar stora delar av den svenska sågverksindustrin med underhåll av klingor och stål, vi tillgodoser även mindre kunders och enskilda personers behov av klingvård liksom att vi servar den grafiska industrin med underhåll av skärstål. Alla typer av klingor riktas och slipas med modernaste maskinteknik i kombination med ypperlig yrkesmannaskap.