Välkommen till Småföretagarna i Kramfors, Hantverkarna Kramfors!

Nyheter från Hantverkarnas Riksorganisation

Medlemsansvarig till Stockholms Hantverksförening

2019-12-10

LEDIGT JOBB | Kan du inte tänka dig ett Stockholm utan hantverkare? Det kan inte Stockholms Hantverksförening heller. För att kunna förverkliga de visioner de har om ett levande Stockholm, där hantverkarna är en naturlig del av stadsbilden, anställer de en medlemsansvarig.

Läs mer

”… av stipendiaten förväntas ingen fuskare och klåpare”

2019-12-03

PRESSMEDDELANDE | Höjd yrkesskicklighet är vägen till kvinnans frigörelse. 2019 är det inte ett påstående som får någon att höja på ögonbrynen. 1927 var en helt annan tidsålder. Då skrev fröken Anna Levin sitt testamente som ligger till grund för Tandläkare Elma Levins minnesfond, en fond administrerad av Stockholms Hantverksförening, som årligen belönar två skickliga, kvinnliga hantverkare.

Läs mer

Medlem

Vill du bli medlem i Småföretagarna i Kramfors? Vill du veta mer om medlemskapet? Eller vill du veta vilka företag i kommunen som redan är medlemmar? Vi har ett livfullt och aktivt nätverk.

Kontakta oss

Vill du komma i kontakt med Småföretagarna i Kramfors eller veta vilka som sitter i vår styrelse? Här hittar du kontaktuppgifter till kansliet och styrelsen. Styrelsen består av yrkesverksamma hantverksföretagare, verksamma i Kramfors.