Sjukvårdsförsäkring

SEB erbjuder två förmånliga vårdförsäkringar som ger dig vård snabbt om du blir sjuk.

Korta väntetider. Medicinsk rådgivning. Smidigt och flexibelt. Att teckna en vårdförsäkring är ett klokt och bra komplement till den offentliga vården.

SEB:s vårdförsäkring samarbetar med specialistläkare på ett stort antal privata sjukhus och kliniker runt om i Sverige, till exempel Sophiahemmet i Stockholm och Carlanderska i Göteborg. Du kan få ersättning för såväl behandling som eftervård och eventuella hjälpmedel.

Med SEB:s vårdförsäkring behöver du bara ringa ett enda nummer när du behöver hjälp. Deras erfarna sjuksköterskor svarar på dina frågor och ger dig råd per telefon. De hjälper dig även med vårdförmedling. Sjuksköterskorna har direktkontakt med olika specialistläkare. Du får hjälp med att planera vården, boka läkarbesök etcetera, så att väntetiden blir så kort som möjligt. Allt med stor omsorg och personlig service.

I produktbladen kan du läsa mer om vad som ingår i de två olika försäkringsalternativen. Du finner också en prislista.

Har du anställda kan du försäkra även dem. För mer information och tecknande av försäkringar, kontakta försäkringsmäklare Fredrik Wirhester på Osséen Försäkringsmäklare, tel. 08-545 165 84, e-post Fredrik.Wirhester@osseen.se.

Produktblad och prislista

Produktblad Kollektiv

Produktblad VF Special

Prislista