Peugeot

Genom ditt medlemskap i Hantverkarna har du kraftigt rabatterade priser på bilar från Peugeot. I synnerhet om du är ute efter en ny transportbil.

Erbjudanden för medlemmar

Som medlem i Hantverkarnas Riksorganisation har du möjlighet att köpa en ny Peugeot med riktigt, riktigt bra medlemsvillkor.

Peugeot personbilar

Modell Rabattsats
108 14 %
208 (ej GTi) 15 %
2008 14 %
308 12 %
3008 12 %
508 12 %
5008 12 %
Rifter 12 %
Traveller 12 %

 

Extrautrustning, personbilar

Fabriksmonterad utrustning 10 %
Eftermonterad utrustning 10 %
Specialbyggnationer enl. separat offert

 

Peugeot transportbilar

Modell Rabattsats
Partner skåp 26 %
Partner Electric 26 %
Expert skåp / Crew cab / Kylbil 25 %
Boxer skåp / Flak / Volymskåp / Kylbil 25 %
Boxer Chassi 14 %

 

Extrautrustning, transportbilar

Fabriksmonterad utrustning 10 %
Eftermonterad utrustning 10 %
Specialbyggnationer Enl. separat offert

Rabatter

Observera att rabatterna inte kan kombineras med kampanjpriser, tillfälliga erbjudanden eller specialpriser. Offererade priser och rabatter gäller inte Businessmodeller, kampanjbilar eller nettoprissatta bilar och utrustningspaket, om annat ej anges.

Som medlem i Hantverkarna har du fina rabattsatser på vid beställningstillfället gällande Peugeot cirkaprislista (som du hittar på www.peugeot.se). Rabatterna gäller hos samtliga Peugeot-anläggningar som är auktoriserade återförsäljare. Glöm inte att referera till avtalet med Hantverkarnas Riksorganisation innan förhandling. Avtalet omfattar köp och leasing av Peugeot (personbilar och transportbilar) samt utrustning monterad i bilen vid köptillfället.

Peugeot transportbilar – Oss proffs emellan

Din arbetsplats ska vara bekväm, säker och praktisk. Därför bygger och utvecklar vi våra transportbilar med fokus på förarens komfort. Med ett av marknadens bredaste modellprogram av lätta transportbilar kan du vara säker på att hitta rätt bil för dig - med bästa möjliga bekvämlighet och ergonomiskt utformade reglage.

I kupén på Peugeots transportbilar finns många smarta förvaringsdetaljer som bidrar till att göra jobbet enklare, och den moderna konstruktionen med effektiva motorer bidrar till en optimal och säker körupplevelse. Samtliga av Peugeots transportbilar kan dessutom fås med fyrhjulsdrift. En transportbil från Peugeot levererar det du förväntar dig – varje dag under årets alla dagar. Detta är också de främsta argumenten för att du ska äga och köra en Peugeot.

 

Peugeot Partner

Diesel, bensin och el

Partner är Peugeots storsäljare och framför allt hantverkarnas favorit. Partner är en pålitlig arbetskamrat med komfort, flexibilitet och ekonomi i fokus. Eller vad sägs om bland annat tre sittplatser, en mängd stuvfack, två europapallar i lastutrymmet mellan hjulhusen och bränsleförbrukning som är en av klassens lägsta tack vare de helt nyutvecklade BlueHDi dieselmotorerna.

Partner finns med motorer mellan 75 och 120 hästkrafter, med manuell växel eller automatlåda samt som 100 % eldriven. Modellen finns också i två längder, varav den längre versionen med nedfällt flexisäte klarar av lastlängder på upp till 3 250 cm. Partner finns även med isolerat påbyggt skåp på hela 3,9 m3 och då med helt avdragbar moms. Läs mer om Peugeot Partner här.

Peugeot Expert

Diesel

Favoriten för företag med lite större lastbehov. Peugeot Expert erbjuder ett brett och flexibelt modellprogram, med en lastkapacitet på upp till 6,6 m3 eller plats för upp till sex personer. Längs golvet kan du lasta långa rör i öppningen genom komfortmellanväggen.

Motorerna sträcker sig från 95 till 180 hästkrafter, varav den sistnämnda har en sexstegad automatlåda. Självklart finns även Peugeot Expert med dubbelhytt. Bränsleförbrukning och utsläpp på riktigt låga nivåer gör Peugeot Expert till en av de absolut bränslesnålaste bilarna i sin klass. Läs mer om Peugeot Expert här.

Peugeot Boxer

Diesel

Peugeot Boxer är en transportbil helt på dina villkor. Mångsidiga Boxer är det självklara valet för dig som oavsett verksamhet har behov av att lasta extra mycket. Vår största transportbil finns i fyra olika längder och tre olika höjder, med en lastkapacitet på upp till 17 m3. Finns antingen med enkel- eller dubbelhytt alternativt med flak eller skåp. Peugeot kan verkligen påbyggnationer och erbjuder ett stort utbud av exempelvis volymskåp, flak och kylbilar. Läs mer om Peugeot Boxer här.

Peugeot personbilar

Förutom en gedigen bilbyggartradition inom området lätta transportbilar, erbjuder Peugeot ett brett modellprogram av personbilar med allt från smidiga Peugeot 108 till sjusitsiga 5008 SUV.

Upp till 15 % medlemsrabatt när du köper en ny Peugeot personbil. Läs mer om Peugeots personbilar här.

Peugeots garantier

Peugeot lämnar följande garantier: 3 års nybilsgaranti eller max 100 000 km, 3 års Peugeot Assistance, 5 års rostskyddsgaranti och 2 års lackgaranti.

Peugeot Försäkring

Peugeot Försäkring erbjuder lösningar som är speciellt framtagna för dig som kör Peugeot transportbil. Peugeot samarbetar med Trygg-Hansa, som är känt för att leverera snabb service om oturen skulle vara framme. Peugeot Försäkring ger ditt företag ett omfattande och bra försäkringsskydd, låga självrisker och reparationer på auktoriserade Peugeotverkstäder. När du köpt en Peugeot och tar emot bilnyckeln från en Peugeotåterförsäljare får du dessutom samtidigt två veckors Peugeot Försäkring TryggaMil. När du sen förlänger din försäkring får du det första halvåret till halva priset. En bättre försäkringslösning kan du nog inte få för dina företagsbilar!

Peugeot Finans

Peugeot Finans är resultatet av ett samarbete mellan Peugeots bilåterförsäljare, Peugeot Sverige och DnB Finans – ett av Nordens ledande finansbolag. Peugeot erbjuder inte bara bilar med högsta komfort utan ett helt koncept där en bra finansiering inklusive tilläggstjänster, såsom låneskyddsförsäkring, förlängd garanti och serviceavtal, är en självklarhet.

Genom Peugeot Finans får du möjlighet att finansiera den Peugeot som passar just dina önskemål och behov. De har lång erfarenhet och bred kompetens inom bilfinansiering och erbjuder dig mycket konkurrenskraftiga villkor.

Leasing: Peugeot Complete

Med Peugeot Complete operationell leasing blir ditt bilägande smidigt och tryggt. Du får en helhetslösning med en fullutrustad bil, garanterat restvärde, service, försäkring och vinterdäck. Du betalar ingen kontantinsats, har inga plötsligt överraskande kostnader under avtalstiden och får allt på en faktura. Med Peugeot Complete ingår allt i ett och samma pris. Läs mer om Peugeot Complete här.

Kontakta din närmaste Peugeotåterförsäljare för ytterligare information.

Hitta återförsäljare

Hitta en återförsäljare nära dig >> 

 

För mer information om avtalet, kontakta:

Caroline Eriksson, kommunikationschef Hantverkarna, caroline.eriksson@hantverkarna.se
Christian Wendner, KAM K.W. Bruun Autoimport AB, chw@kwbruun.se